Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Luis_POffline
Post subject: RE: Again  PostPosted: 03.12.2012, 21:51



Joined: 2010-09-11
Posts: 151
Location: Barcelona, Spain
Status: Offline
Iceweasel in -safe-mode behaves also bad.
what must I search for in .xsession-errors and /var/log/ files?
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
slhOffline
Post subject: RE: Again  PostPosted: 03.12.2012, 22:12



Joined: 2010-08-25
Posts: 736

Status: Offline
I'd suggest to clear it first (given that your problems appears to be easily reproducable for you ":> ~/xsession-errors") and then watch it for irregularities when you try to reproduce your problem (there will be unrelated noise, as many KDE applications are a bit too verbose, but you might also stumble over a smoking gun).
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Luis_POffline
Post subject: Culprit found  PostPosted: 21.12.2012, 11:10



Joined: 2010-09-11
Posts: 151
Location: Barcelona, Spain
Status: Offline
From more than two months I've been standing a big problem with my Internet connection. As said, I was not able to connect to a web page which needed identification. I had found that it was related with the kernel: kernel 3.6 and following did not work well and 3.5 and anterior ran fine.

Now I have the explanation: my domestic LAN was based on an old 3Com router. This aged machine died away and with the new one the serious (for me) problem has been solved. I say it here for the sake of experience.

Thanks to everybody who tried to aid me.

Luis_P.
 
 View user's profile Send private message  
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT - 12 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version Log in to check your private messages View next topic
Powered by Zafenio